За нас

 

Аксесоарски ЕООД

гр. София, р-н Лозенец, ЕИК 204765947.

Работно време

Понеделник - петък от 09.00 до 19.00 часа.

Събота - от 10.00 до 16.00 часа.

Неделя - почивен ден.

Телефон за контакти и консултации относно продуктите в сайта 0895 313108 или Viber.

Добре дошли в онлайн магазин gsmaksesoarski.com. Основната дейност на магазина е да предлагаме нужните аксесоари, периферия и части за вашия телефон. Насочваме много усилия в посоката артикулите да са с добро съотношение цена - качество, адекватни срокове на доставка, както и широка продуктова гама. При нас може да намерите различни модели калъфи и кейсове, зарядни устройства, батерии за смартфони и много други полезни неща свързани с мобилните телефони, които в даден момент се оказва че е необходимо да имаме.

Онлайн магазинът е подреден по начин, който максимално да ви улесни при намирането на желания продукт. Интегрирани са "търсачка", форма за "бърза поръчка", както и класическо "меню" с категории и техните под нива. Разбира се сайтът е адаптиран и за мобилни устройства, като таблети и смартфони. Също така е добавен и Блог, където Ви запознаваме с новостите при аксесоарите за телефони, полезни съвети и ревюта на тази тема.

Най-лесно може да откриете желания от вас продукт като ползвате "търсачката". Напишете в полето за търсене моделът на вашият телефон, например "P20 Lite" и натиснете бутона "Enter" от клавиатурата, така ще се покажат всички артикули за този модел. При мобилната версия начина е същия, като след изписване на думата за търсене натискате бутона от клавиатурата на телефона, който отговаря за търсенето.

Екипът на г-н Gsm Aksesoarski Ви желае приятно пазаруване!