Списъчен Изглед: Табличен
Ред:
Покажи:
0

Оригинално зарядно комплект адаптер и Micro USB кабел. Параметри 5V-1A. EU Plug. .....

0

Оригинално зарядно комплект с Micro USB кабел. Параметри 5V-1A. EU Plug. .....